Járvány levelek

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

2021. január 6-a VIZKERESZT van, amikor az ortodox keresztények még Karácsonyt ünnepelnek.

Elmúlt a SZILVESZTER, az ÚJ ÉV – a járvány miatti megszorítások ellenére – még javában tombol a járvány!

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

2020 december 3-a van, de hamarosan jön 6-a, 10-e, 24-e és 31-e. Csupa ünnepnap -  TÉLI ÜNNEP,  valakiknek valamelyik különösen fontos! Nem hiszem, hogy meg kell neveznem ezeket a napokat ,részleteznem jelentőségüket, hiszem belénk vésődtek gyerekkorunk óta ! Tudjuk, hogy igen fontosak, mert az egymás iránti szeretetet jelentik mindenki számára hazugság és képmutatás nélkül!

KEDVES NYUGDÍJAS KORTÁRSAIM!

Őszintén bevallom,nem gondoltam, hogy a –koronavírus járvány miatt – 10 levél után - még a 11-kre is sor kerül! Hát olyan a helyzet, hogy még a 12-k és 13-k megírására is szükség lehet?

A járvány terjedése olyan rohamos az országban valamennyi korosztálynál, hogy ismételni kell a korábbiakban megírt védekezések és magatartás formákat testi és lelki egészségünk megőrzése érdekében!

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

Hát eljött a korona vírus járvány 2-ik szakasza!

Pedig úgy reménykedtünk, hogy   az év eleji  megpróbáltatásaink ( Maszk, Távolságtartás, Tömegrendezvények elkerülése, Barátainktól, Családainktól, Unokáinktól való távolmaradás, Állandó kézfertőtlenítés, stb) befejeződhetnek.

Nem! - tovább  bírnunk és kitartanunk kell a vírusfertőzés megelőzésnél javasolt korlátozó intézkedések  betartásával.

 Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

Lassan nyár vége lesz, hiszen javában már augusztusban járunk! Bizony nagy meleg van, de néha eső is megtalál bennünket.

Várjuk az enyhülést, a kedvező változást, a fordulatot az élet minden területén! Változást várunk az időjárásban, az év elején kezdődött vírus járvány befejeződésében, az emberi kapcsolatok visszaállításában, a gondolkozásban, a környezetünkkel kapcsolatos szemlélet változásában, de  az iszonyú magas élelmiszerárak, különösen a gyümölcs – zöldségárak mérséklődésében is.

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

Azt hiszem senki sem gondolta, hogy még a nyár közepén is köztünk lesz a COVID-19 vírus! Az egészségügyi szakemberek szerint, még ősszel is itt marad a kórokozó és amennyiben nem védekezünk ellene a már ismert módokon (maszk, távolságtartás, gyakori kézmosás, személyi higiénia, fertőtlenítés) bizony könnyen áldozatai lehetünk a támadásának.

1. oldal / 3

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.