Friss híreink

A Nyugdíjasok Budapesti Szövetsége a III.KOR EGYETEME keretében, régóta várt rendezvényt tartott meg, a legszigorúbb járványügyi előadások mellett.

Véghné Reményi Mária elnök, az esemény legfontosabb gondolatát fogalmazta meg a rendezvény címeként: "Üzenet a változásra". Bevezetőjében utalt a mai helyzetre: különös, de világos, egyértelmű üzenetet kaptunk a természettől, a világ minden tájáról: változásra van szükség a természeti környezetünkhöz való viszonyunkban és  emberi kapcsolatainkban. S ebben mindenkinek – jövő érdekében -  feladata van. A felkért előadók mindegyike erre a mondanivalóra fókuszált.

Sikerült akciós áron befizetnem a családdal közösen egy visszafogottabb nyári üdülésre.

Ennek az árát talán még én is ki tudom köhögni. Az idei úticél Costa del Balkon.

Az idegenvezető pedig Miguel de Carantén lesz.

Szerencsém volt mert kifogtam a legjobb utazási irodát, ami a Home de Tour.

Hadd kezdjem azzal, hogy nem vagy valami népszerű a világban... De tudom, nem is azért jöttél, hogy rajongókat és lájkokat gyűjts. Mert az nem sok lenne. Inkább más a célod, talán valamiféle figyelmeztetés.

Figyelmeztetés, hogy rossz irányba haladunk, hogy önzően viselkedünk, hogy nem élünk elég tudatosan. Pazarolunk, őrült módon vásárolunk. Sőt, a vásárlás komplett hétvégi programmá nőtte ki magát. Annyit utazunk, hogy már lassan a repülők is dugóba kerülnek. Nem töltünk elég időt a családunkkal. Nem empátiával és segítséggel fordulunk egymás felé, hanem kritizálásból és kioktatásból emelünk falakat. Na, de aztán jöttél Te!

Kedves Klubvezető és Nyugdíjas Társaink!

Sajnálattal tájékoztatunk benneteket, hogy a koronavírus járvány miatt

a NYUBUSZ  zárva tart,

fogadóóráinkat és más közösségi együttléteinket (kézimunka, irodalmi...)  március végéig, illetve visszavonásig szüneteltetjük.

Amennyiben kérdésetek lenne, személyes telefonszámainkon elérhetők vagyunk.

Mindenkit kérünk, az óvintézkedéseket tegye meg, a betegség elkerülése végett.

Megértéseteket  köszönjük, jó egészséget kívánva a jövőbeni találkozásunkig  barátsággal:

Véghné Reményi Mária
NYUBUSZ elnök

(cst)

1. oldal / 3

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.