Csillebérci beszámoló!

Gyönyörű idő volt szeptember 6. án 7.-én és 8.-án  mintha az égiek tudták volna, hogy  a NYOSZ    és  a NYUBUSZ nyugdíjas érdekvédelmi konferenciára, a Szenior Dalkörök fesztiváljára, közös szórakozásra, főző versenyre, sportolásra, termékvásárra, egészségügyi szűrésre várja tagszervezeteit a Csillebérci Szabadidő Központba.

Az érdekvédelmi konferenciára a FIDESZ és az LMP valamint a JOBBIK kivételével minden párt elfogadta meghívásunkat. A konferenciát Jankovics Györgyi  a NYOSZ elnöke nyitotta meg és a  pártok képviselői, elnökei 3o perces előadásban mondták el terveiket a nyugdíjasokkal kapcsolatban.

  

           

A délelőtti előadások után szendvics ebéddel kínálták  a résztvevőket.

  

Délutánra is érkeztek előadók.  

 

 

Nosztalgiázásra adott alkalmat Jankovics György könyvének bemutatója a mit a Nyosz történetéről irt. A Könyvbemutató háziasszonya Véghné Reményi Mária  elnök asszonyunk volt.

 

A szórakozás sem maradt ki a napból. A szolnoki "Szenior Színház"  nagy sikerrel mutatta be Platonov:  "Bögre " című interaktív  játékát. 

A nap Bográcsgulyás partyval ért véget. 

  

Másnap 7.-én a Szenior dalköröké volt a színpad nem voltak helyezettek, a zsűri" Kiemelkedő Teljesítmény"-ért jutalmazott néhány együttest.

 

 

Munka után jött a szórakozás a Győri Tangóharmonika zenekar muzsikájára táncra perdült a hallgatóság és a tábortűznél előkerültek a poharak és, a mi asszonyaink sütötte pogácsa.  

  

  

A napnak és a szórakozásnak még nem volt vége, mert következett a sármos Gergely Róbert, aki nosztalgia koncertjével megdobogtatta a hallgatóság  szívét.

Vasárnap 8.-án még mindig ragyogó napsütésben következett a különböző tájegységekről érkezett csapatok főzőversenye.

  

  

Közben 6-8 fős csapatok versenyeztek kocogva, közben teszteket oldottak meg. Kézműves szakköreink a kézimunkások és az ötletkörösök bemutatták és árusították "termékeiket".     

Jelen volt a Hallás Centrum, volt hallás és látás szűrés, a Magyar Színház fiatal jelmezes színi növendékei Agócs Marika társaságában tájékoztatták az érdeklődőket a színház kedvezményes, nyugdíjas előadásairól. 

  

     Azt hisszük aki ott volt Csillebércen a három nap programjai  kedvére valók voltak.                    

A szervezők jó szívvel üzenik:Jövőre Veletek ugyanitt!

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.