NAGYATÁD

A Nyubusz klubjaiból 52-en látogattunk el Nagyatádra, persze nem csak fürödni, hanem tanulni, tájékozódni. Véghné Reményi Mária elnök asszony vezetésével Nagyatádon a Hotel Solár igazgatója Nagyné Huszár Andrea üdvözölte csoportunkat.


Köztudott, hogy a NYUBUSZ klubjai több éve tevékenyen részt vesznek a fogyasztóvédelemben. Hogy munkájukat jól végezzék, előadásokon ismerkednek, főként az Uniós fogyasztóvédelmi szabályokkal. Március 22-én Nagyatádon az "idős barát" Hotel Solárban Szendrődi György tartott átfogó tájékoztatást a fenti témában.

23.-án a közelgő (április 13-án) szövetségünk központjában rendezendő
"Te is más vagy, te sem vagy más" című az Uniós elnökség alkalmából megrendezendő kiállítás és "Amit az Unióról tudni kell" című vetélkedő szervezéséről, tennivalóiról és legfőképpen céljáról tartott színvonalas előadást. A rendezvény tréningjét Nagyné Sarkadi Emília elnökségi tagunk vezette, aki a fenti rendezvény gazdája. Az előadás anyagát írásunk után olvasható.

Nem titok, hogy klubjaink évek óta szívesen keresik fel a már említett "idős barát" Hotel Solárt, ahol az időseket mindig megkülönböztetett figyelemmel fogadják és természetesen a gyógyító víz sem maradhatott ki a vonzerők sorából.

A megjelentek a pancsoláson kívül hangulatos klubestén találkoztak a helyi Obsitos nyugdíjas együttessel, akik jókedvű műsorral adták meg az alaphangot, a műsor utáni közös tánchoz.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük Nagyné Huszár Andrea igazgatónak és munkatársainak a gondoskodást és ajánljuk mindazoknak, akik még nem jártak Nagyatádon, vegyék igénybe Szalai Marikánál található üdülési ajánlatukat, vagy kattintsanak a Miben segíthetünk? Üdülési lehetőség-re.

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.