EXPO 2010.11.26-28.

Az idén is részt vettünk a Nyugdíjas Expón. Ezen a 3 napos rendezvényen nyugdíjas szervezetek, intézmények mutatkoztak be, valamint kereskedelemmel, és az egészségünket védő termékeket vizsgálatokat forgalmazó és reklámozó cégek szolgáltak látnivalóval és információval. Különböző szűréseken, állapotfelméréseken vehettek részt a látogatók, miközben a színpadon nyugdíjas csoportok és hivatásos művészek szórakoztatták a közönséget

A Nyubusz standján bemutattuk a kézimunka kör alkotásiból készült válogatást, valamint a fotókkal illusztráltuk szövetség és klubjai 2010-ben lezajlott eseményeit. A szövetség munkáit ismertető prospektusunkat sok látogató lapozgatta, többen érdeklődtek klubjaink iránt, főként azok akik még nem tagjai semmilyen klubnak.

Néhány üdülési lehetőséget ajánló cég is megkeresett bennünket, melynek ajánlatait folyamatosan közöljük honlapunkon. Természetesen mi is kerestük a kiállítók között a leendő szponzorokat és igyekeztünk olyan kapcsolatokat találni, amelyek hozzájárulhatnak biztonságos és sokszínű működésünkhöz 2011 -ben.

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.