Itt jártunk

A XVII. kerület Önkormányzat Képviselőtestület tagjainak személyes közreműködésével és anyagi hozzájárulásával,Dunai Mónika országgyűlési képviselő támogatásával és Lambert Krisztina segítéségével, Rákos-menti Adományház Egyesület, Magyar Vöröskereszt XVII. Kerületi Szervezete jóvoltából - e felsorolás a teljesség igénye nélkül történt -  példa értékű az a cselekedet amit immáron 8 éve végeznek a kerület hátrányos helyzetben élőkért.

 

Aki az Albertfalva Polgárok Körének és a Mozgáskorlátozottak  Budapesti Egyesületének tagja valamint lakókörnyezetének önkéntes segítője 2018 évben két tanfolyamot is sikeresen elvégzett.

Kitartása, szívóssága példaértékű! Büszkék vagyunk rá. Gratulálunk.

Csodálatos pihenésükről adtak hírt, a XI. kerületi Mozgássérültek Klubja  amit Suszter Judit és Birtalan Jutka  szeptemberben a Mezőkövesd  Zsóry- fürdőben szervezett részükre. Az időjárás nem mindig a napos oldalát mutatta, de a kis csapat nyaralását ez nem zavarta. A fürdésen kívüli időt kártyázással, társasjátékkal töltötték. Közben  Olgi születésnapját is megünnepelték. 

Ha az egészségügyi ellátásokról van szó, már csak legyintünk. Nem jön időben a mentő, sokat kell várni a rendelőben, félre diagnosztizálták.. soroljuk a hibákat.

Vannak kivételek, most ezt közreadjuk.

1. oldal / 4

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.