In Memoriam

Mindannyiunkat, de különösen az Isaszegi Önsegélyező Klubot nagy veszteség  érte a szelid , halk szavú, szorgalmas, másokért mindig segítőkész Anna halálával!

Csendben, önreklám nélkül tette a dolgát, soha nem sajnáltatta magát a betegsége miatt.

Mindenkinek kijárt tőle egy-egy kedves szó, kis figyelmesség!

Szomorúan búcsúzunk tőled Anna, hiányozni fogsz mindannyiunknak!

Elment közülünk a 1982 alakult Nagytétényi Nyugdíjas Klub  szeretett vezetője.

Életét az idős közösség színes széleskörű programjainak szervezése töltötte ki,de szívén viselte a tagjainak örömét és bánatát is. Magával ragadó személyiségének köszönhetően évről évre nőtt a klub létszáma. Mindenki iránti szeretette, tisztelete segítette munkájában és az új feladatok megoldásában.2001-ben nagysikerű Dalos Találkozó szervezett Kajászo Baracska és Törökbálint dalosainak részvételével. 2010-ben –az önkormányzat felkérésére- kerületi Dalos Találkozó megrendezésére  vállalkozott. Aktívan részt vett klubjával a NYUBUSZ, a NYOSZ rendezvényein és a Nagytétényi Polgári Kör programjain is. Tevékenységét a kerületi önkormányzat értékelte és 2020-ban Szabó Gyula-díjban részesítette.

Súlyos betegsége miatt az egészsége meggyengült, de az utolsó pillanatig küzdött és bízott a felépülése reményében.
A közösség iránt végzett munkáját mindig odaadással végezte!

Nagyon hiányozni fog lebilincselő, vonzó személyisége!

Elment közülünk a nagy szaktudású, mindig segítőkész , örökké derűs, néha pajkosan aranyos könyvelőnk Juhász Sándor Attiláné barátunk EDITKE!
A számunkra száraz, alig érthető könyvelést bravúros könnyedséggel végezte. Munkája közben mindig volt a munkatársaihoz  és hozzánk nyugdíjasokhoz néhány kedves, biztató szava!

Megrendüléssel vettük tudomásul távozását, pedig sok hónapon keresztül reménykedtünk, bíztunk a felépülésében!

Egy kiváló, szerethető barátunktól szomorúan búcsúzunk!

 

Helló Laci!

Kedves , Szeretett Barátunk!

Hát ilyen gyorsan itt hagytál bennünket, a családod, a barátaidat, az ismerősöket és ezt a földet!

Nem akartál részt venni  a hirtelen jött  világjárvány miatt a bizonytalan ideig tartó  karanténban. Méltatlannak tartottad az ismeretlen támadó által  létrehozott  veszélyhelyzetet!

 Ahogy megismertünk,tőled mindig távol állt  az ismeretlen és a bizonytalan. A te életed, a munkád,a határtalan,szerény segítőkészséged  mindig reális , konkrét célokra, ügyekre vonatkozott!

Összeszorul a szív, könnyek szöknek a szembe, amikor halljuk a kegyetlen hírt a telefonban -  Sarkadi Nagy Emília drága barátunk 2018 május 25-én hajnalban elment, befejezte földi életét.

Alig hisszük a hírt, annak ellenére, hogy tudtunk több éves rákkal szembeni  küzdelméről. Mégis reménykedtünk, látva a mérhetetlen élni akarást és vártuk az „isteni csodát”!

1. oldal / 2

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.