Járvány levelek

A pénz megjelenése a történelmünk során átalakította az emberek életét és egymáshoz való viszonyát. A pénz szerepe, a pénz értéke és az érte kapható anyagok, eszközök,a végzett munka, a szolgáltatások értéke és ezek megítélése erősen differenciálta az egymás mellett élőket, az egymáshoz való viszonyukat.

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

Március  eleje van a NŐNAP előtt. A korábbi években már  boldogan latolgattuk, hogy milyen virágot fogunk kapni köszöntésként. A kezdetben az első tavaszi hírnöknek, a hóvirágnak örültünk legjobban, de ma már a jó hír a becsesebb!

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

Újra itt van a téli ünnepek hónapja ugyanúgy, mint 2020. decemberében volt! Akkor is levelet írtam nektek az ünnepekről.

A láthatatlan ellenség a  Covid vírus most is itt van – úgy ,mint egy évvel ezelőtt. A világban változatlanul uralkodik felettünk és ki akarja erőszakolni életünk minden területén – a gazdaságban, az emberi kapcsolatokban, a természet védelmével, a klímával kapcsolatos – generális VÁLTOZÁST!

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

Soha nem gondoltam volna , hogy ebben  a különös „hideg háborúban”  még a 19-k levelet is  meg kell írnom!
Bizony a COVID  itt uralkodik rajtunk 2020 év eleje óta és diktálja a szigorúan betartandó életmód szabályokat!

KEDVES NYUGDÍJAS KORTÁRSAIM!

Ti józanok és bölcsek vagytok!

Gondolkozva az ügyeinken,ti is rájöttetek,hogy KARÁCSONY GERGELY Főpolgármesterünk bemutatta EMBERI NAGYSÁGÁT! Képes volt hiúságát , saját egyéni érdekét háttérbe szorítani és szeretett hazája érdekében visszavonulni!

Kedves Nyugdíjas Kortársaim!

A járvány szigorú korlátozásai miatt, bizony nagyon régen találkoztunk közösségi rendezvényen!
Nekem nagyon hiányzott, hogy nem találkozhatok veletek,nem látom igazán arcotokat, nem tudjuk megosztani gondolatainkat, negatív és pozitív élményeinket. Röviden : kicsit szeretgessük egymást!

1. oldal / 4

Friss híreink

Please publish modules in offcanvas position.